I USED TO RULE THE WORLD

En nybliven 18 åring, har nyss börjat uppleva krog livet och alla positiva delarna med att vara myndig, men även dom negativa.

Fredagen vart helt okej, det var först för fest hos min syster och sedan vart det utgång, ingen dyr vända för mig faktiskt, gjorde av med 300 och då har jag även räknat in inträdet.

Lördagen så bestämde sig jag och fia för att gå ut och ta något att dricka med tanke på att det vart en tidig kväll för henne. jag hade iaf jätte trevligt om man bortser från massa annat som jag och hon behåller för oss själva:P haha..
Så ett stort TACK till alla som kom, ni gjorde min dag.
och ni som inte kom shame on you.


Jag har precis kollat klart på Michael Jackson's this is it. Fick den nu när  jag fyllde år, den var faktiskt bra. har även sett hans andra film moonwalker och dom är väl egentligen i samma stuk bara att denna handlade om hans repetioner och uttagningar när det kommer till dansare.


Jag kan inte sova, fattar inte vad det är. jag har verkligen svårt för att sova själv, och nu är klockan snart halv 4, Lyckat! not...Jag förstår mig inte på dom som verkligen inte ger upp och verkligen inser att det inte går att ändra på saker och ting.

Och i detta fall syftar jag på ett av mina ex, som verkligen inte kan sluta att höra av sig, och säger saker som " om inte jag kan få dig, så ska inte någon annan heller få det!."..

Men liksom kom igen? vad ska du göra?
Stänga in mig?

I bland borde man bara inse när man inte kan förändra något...Nej ska försöka att koppla av och sova men de lär ju inte hända.

Fix och Trix

Mamma har äntligen tagit steget, hon har köpt hem en router och en dongel(?) så nu kan vi ha internet på alla tre datorer så vi slipper bråka.

Var på bio i dag, en tidig födelsedags present, såg new moon och den var riktigt bra faktiskt, som alla vet så har jag förälskat mig totalt i den första filmen och andra var ingen besvikelse, helt klart se värd.


nej jag måste försöka sova, muntliga nationella i svenska i morgon, wish me luck!TANKAR

Massa tankar snurrar runt, framförallt om talet i svenska som ska vara klart på tisdag.
Har fortfarande inte kommit på något bra att skriva, som låter intressant men framför allt vettigt.


Tog Vaccinet mot Svininfluensan idag, har ganska ont i armen och börjar få huvudvärk, men de kan vara för att jag är trött också. får se hur jag mår i morgon, men ännu har jag inte börjat gå baklänges!;)


Träffade Emmie idag och snackade massa skit, det behövdes verkligen, vi har missat mkt även fast det är en vecka sen vi träffades.

Jag pratade även med Nattis, har saknat henne, min bästa vän. Snart ska vi ses igen, och då blir de krogen:)


På tal om ingenting, jag fyller år nästa fredag:)

Då blir de krogen:)


Nej nu ska jag in i duschen och sen sova.


Skriver mer i morgon sötnosar:)

PROBLEMS

Jajamän, har lite små problem med bloggen atm, men de ska jag lyckas lösa inom kort hoppas jag!

Ni vet väl hur det känns när en person ni tror att ni känner helt plötsligt byter spår och sårar alla?

Jag var med om det i lördags och vart riktigt arg och besviken faktiskt, de var inte den personen jag lärt känna från första början.
Så jag DISSAR dig i dag, och jag hoppas att du skäms.


I morgon blir det tillbaka till skolbänken igen, jag kan verkligen inte ha det så här, måste få tillbaka mina rutiner.
Har massa att ta igen.

Nej nu ska jag ta en kopp té, see ya don't wanna be ya

NY DESIGN, NYA MÖJLIGHETER

Först och främst ett stort TACK till Madeleine som fixade en ny design till mig:) I love it!

Jag trivs så underbart bra i lägenheten med min underbara påg, visst ibland kan de kännas som att vi går varandra på nerverna men so far är allt kanon!:)

Nu är de inte långt kvar tills jag fyller 18 känns svårt att fatta de faktiskt, de känns som att jag fyllde 15 igår.

Skolan har blivit ett problem för mig, jag har tappat motivationen helt och vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka den, jag vet att jag ändå måste gå om detta år så de känns inte ens värt att gå dit även fast jag saknar alla vänner.


Har slutat på jobbet och de var lika bra efter allt strul, men de är ändå tråkigt för de var otroligt många trevliga människor jag jobbade med och dom kommer jag sakna ngt enormt.

Nu är de bara att söka annat vilket är skönt också=)

Helgen som har varit var helt okej faktiskt:)
I fredags firade jag emmiebus´s födelsedag

och i lördags hade vi en liten inflyttnings kalas:)..

hmm... Vad ska jag skriva mer?

Jag vet inte riktigt, nu ska jag och killen ner och fika hos grannen:)


RSS 2.0